Kdz.Ereğli Beşiktaşlılar Taraftarlar Derneği yönetimi Cemaller Köyünde ormanlık alana 1903 adet fidan dikimi gerçekleştirdi. Etkinliğe yönetim kurulu üyeleri ile üyeler ve eşleri de katıldı. Üyeler ile birlikte eşlerinin de katıldığı fidan dikim etkinliği sonrasında alana Beşiktaş Taraftarlar Derneği Hatıra Ormanı ismi verildi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi sosyal faaliyetler kapsamında Cemaller köyünde fidan dikimi gerçekleştirdi. Dernek yönetiminin yanı sıra üyeler başta olmak üzere üyelerin eş ve çocuklarının da katıldığı etkinlikte 1903 adet fidan dikildi. Köy halkının da katıldığı fidan dikimi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Adik, sosyal sorumluluk projesi kapsamında fidan dikimigerçekleştirdiklerini, bundan sonraki dönemlerde de bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
     Adik konuşmasında, Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında hatır ormanı oluşturmak üzere Ereğli Orman İşletme müdürlüğü işbirliği ile 1903 adet Ihlamur fidanı diktik. Burada dernek yönetimi ve üyelerimizle birlikte güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Köy halkının da bizlere katılması ayrı bir mutluluk kattı dedi.
    Ereğli Beşiktaş taraftarlar Derneği başkanı Tarkan Adik konuşmasının sonunda emeği geçen herkese ve özellikle Orman İşletme Müdürlüğüne de katkılarından dolayı teşekkür etti.