Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneğinin 2. olağan genel kurulu Şinasi Bey restaurantta gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Tarkan Adik ve Bahadır Kasap'ın yarıştığı seçimlerde 305 üyenin 270'inin oyunu alan Tarkan Adik yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurulda konuşan Dernek Başkanı Adik, derneğin kuruluşundan bugüne kadar ciddi sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını, derneğin gerek üye sayısını gerekse hizmet binasını büyüttüklerini söyledi. Derneğin borcu bulunmadığına dikkat çeken Adik, Her geçen gün hep üste koyan bir dernek olarak bugüne kadar yaptığımız tüm projelerden alnımızın akıyla çıktık. Ne bir kamu borcu ne de bir şahsa borcumuz var. Bizim derneği nerden alıp nereye getirdiğimizi bu geçen 3 yıl içerisinde neler yaptığımız ortada. Bizi herkes tanıyor. Kongrenin sonucu ne olursa olsun kazanan Beşiktaş ve derneğimiz olacaktır dedi.

Toplam 305 üyenin oy kullandığı kongrede 270 üyenin oyunu alarak yeniden Başkanlığa seçilen Tarkan Adik'in yönetiminde şu isimler yeraldı: Tuncay Karaarslan, Bahadır Yalçın, Aykut Demiroğlu, Kağan Boy, Eray İlhan, Zafer Uludağ, Özgür Turan, Hicabi Tepetam, Kemal Kurtul, Hüseyin Özkıyıcı, Sezgin Türkoğlu, Ferhat Gedik, Burak Emrah Yapıcı, Mete Özdemir, Tacettin Kenanoğlu. Diğer aday Bahadır Kasap ise 34 oy aldı, 1 oy geçersiz sayıldı.