Kdz. Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği olarak bu sene 5. sini düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamızı Amfi tiyatroda gerçekleştirdik

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu kan bağışı kampanyasında toplam 103 adet kan bağışı toplandı. Kan bağışı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kdz. Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği Başkanı Tarkan Adik, katılımın oldukça yoğun olduğu kampanyaya destek verenlere teşekkür etti. Adik açıklamasında "Bu sene beşincisini gerçekleştiriyoruz. 2009 yılından bu yana sürekli yapıyoruz. Her yıl Ağustos ayı sonunda yapıyorduk. Kızılay ile yaptığımız toplantıda Ramazan ayı nedeniyle stoklarının bittiği söylendi. Bizde bugüne çektik. Organize olduk. Şu anda katılım oldukça iyi. Bir nebze destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere"              

 

Kdz. Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği Başkanı Tarkan Adik, kulübümüzün efsane Başkanı Süleyman Seba'yı da unutmadı. Adik, Seba'yı her zaman örnek aldıklarını ve onun izinden gideceklerini söyledi. Adik "Süleyman ağabey kulüpler üstü bir insandı. Karşı tarafa saygıdan tutunda beyefendilik, centilmenlik, alçak gönüllülük hepsi Süleyman ağabey de mevcuttu. Bu unsurlar bir insanda birleştiği zaman insanlar takım gözetmiyorlar. Hepsi kendisine çok saygı duyuyorlardı. Çok seviyorlardı kendisini. Bizleri takip ettiğiniz kadar Ereğli' de ki takımlarla iyi geçiniyoruz. Onlara saygı gösteriyoruz. Onlarda bize saygı gösteriyor. Böyle bir pozisyon olunca onlarda bizlerin kampanyasında çok rahat bir şekilde kan verebiliyor. Biz de onlara çok rahat bir şekilde gidiyoruz. Esas olması gereken, insanlara anlatmak istediğimiz şey bu. Biz Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği olarak Süleyman Ağabeyimizi her zaman kendimize örnek aldık. Her zaman da örnek almaya devam edeceğiz. Bu yüzden Ereğli' de karşı takımda ki arkadaşlarımız ve dostlarımızla barış ve huzur içerisinde olmak için bütün gayreti göstereceğiz" dedi.

 

(Haber Merkezi)