Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, ilçemizde eğitim alanında faaliyet gösteren Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, zihinsel engelli öğrencilere hediyeler verdi.

 

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin kurumlarına yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Şenol Bahadır, 1960 Anayasası'nda sivil toplum kuruluşlarının toplumun vazgeçilmez unsuru olduğu yazdığının altını çizerek, 'Beşiktaş Taraftarları Derneği'ni kutluyorum. İlçemizde çok anlamlı sosyal projelerin altına imza atıyorlar. Bugün burada yapmış olduğunuz bu davranış da özellikle engelli çocuklarımız açısından çok önemli. Bu tür etkinlikler toplum içinde yardımlaşma ve dayanışma kültürünün gelişmesine büyük katkılar sağlar” dedi.

 

SOSYAL PROJELER

Fizyotem yöneticilerine derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yöneticileri, derneklerinin sadece bir taraftar derneğinden ibaret olmadığını, dernek olarak yöneticileri, üyeleri, eşleri ve çocukları ile birlikte birçok alanda sosyal projeler geliştirerek, hayata geçirdiklerini ifade ettiler.

 

“ÇOK ANLAMLI BİR HİZMET”

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu adın konuşan Başkan Yardımcısı Burak Emrah Yapıcı şunları söyledi; “İlçemizde bulunan zihinsel engelli çocuklarımıza vermiş olduğunuz eğitim ve rehabilitasyon hizmetinden dolayı tüm yönetici, öğretmen ve çalışanlarınızı yürekten kutluyoruz. Bu kurumun çatısı altında çok anlamlı bir hizmet veriyorsunuz. Bizler de bugün eşlerimiz ve çocuklarımızla birlikte sizlerin bu anlamlı hizmetine bir nebze olsun destek vermek, engelli kardeşlerimizin yanında olmak, çocuklarımıza yardımlaşma ve dayanışma kültürünü aşılamak için buradayız”