Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 3-4-5 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”na katıldı.

Fuara katılan öğrenciler ve aileler pek çok BEÜ’yü yakından tanıma imkanı buldu. İstanbul ve çevresinde ki şehirlerden gelen öğrenciler ve aileleri fuara yoğun ilgi gösterdi.

2015 Yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonucunun açıklanmasının ardından gerçekleştirilen fuara Türkiye genelinden 100’e yakın Devlet ve Vakıf Üniversiteleri katıldı. Fuarda, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü personeli Burcu Otabaş ve Genel Sekreterlik personeli Görkem Tuna tarafından, BEÜ’yü tercih etmek isteyen öğrenciler ve ailelerine Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fakülteleri, Yüksekokulları ve Meslek Yüksekokulları hakkında aday sayfası üzerinden detaylı bilgi verildi.

BEÜ’nün Fakülte ve Yüksekokullarını tanımak için sorularıyla ilgi gösteren öğrenci ve ailelere, bölüm ve programları tanıtan broşürler, kitapçıklar ve çeşitli tanıtım materyalleri verilerek, BEÜ’yü daha yakından tanımalarına olanak sağlandı.

(Haber Merkezi)