Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Şehit Madenciler İlköğretim Okuluna kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular. Ayrıca aynı okulun 4. Sınıf öğrencileriyle birlikte Ereğli gezisi gerçekleştirdiler.

BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği 3. Sınıf 2. Öğretim öğrencilerinden Gözde Karka, Gülifer Estelik, Gülsüm Özada, Merve Aldemir, Mehmet Sami Çakmak, Burcu Erenler Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında geliştirdikleri projede Kalem Kardeşliği etkinliğiyle Şehit Madenciler İlköğretim Okulu'na kırtasiye malzemesi yardımında bulundular ve aynı okulun 4. Sınıf öğrencileriyle birlikte Ereğli gezisi düzenlediler.

Projede görev alan öğrenciler proje hakkında şu bilgileri verdi:

Bu etkinlikte kırtasiye malzemeleri yardımı için kalem kardeşi olarak Erdemir İlköğretim Okulu'nu seçtik. Eğitim-Sen ve Ereğli'deki bazı kırtasiyeler de projeye destek verdiler.

Bu proje ile köy okulundaki yardıma ihtiyacı olan öğrencilerin kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını gidermeyi amaçladık. Ayrıca bu konuda bizlere yardımcı olan kurum ve kuruluşlara da çok teşekkür ediyoruz.