Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Hizmetlerini Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti. 
23 Haziran 2012 tarihli ve 28332 Sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile BEÜ bünyesinde kurulması uygun görülen İlahiyat Fakültesi eğitim binası ve cami yaparak teslim edecek olan BEÜ İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Hizmetlerini Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeleri Rektör Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti. Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut, beraberindeki heyet, fakülte binası ile öğrencilere yönelik birçok hizmetin de sunulacağı hizmet binasının yapımı ve yeri hakkında merkez yerleşkede incelemelerde bulunarak konu ile ilgili Rektör Özer ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Dernek yönetimi öncülüğünde hayırseverler aracılığı ile yapılacak olan binanın yapımının en kısa sürede başlaması için ortak mutabakatın sağlandığı ifade edilen görüşmede Rektör Prof. Dr. Özer dernek yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.