Bu haber kez okundu.

BEÜ’YE MADALYA

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinin, Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen “International Istanbul Culinary Cup 2019” yarışması Grand Prix Üniversiteler kategorisinde gümüş madalya kazandığı şöyle bildirildi:

Haliç Kongre Merkezi’nde 13 – 14 Nisan tarihlerinde dördüncüsü düzenlenen yarışmada, üniversitemizi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri Ahmet Başyiğit, Tuğçe Küçük ve Mustafa Samet Kara’dan oluşan ekip temsil etti.

Grand Prix Üniversiteler kategorisinde yarışan ekibimiz, başlangıç tabağı “Manda Yoğurtlu Zılbıt Otlu Közlenmiş Biberli Magnum”, ana yemek “Siyez Bulgurlu Mantarlı Türk Usulü Risotto ile Kestane Püreli Kiren Soslu Kaz Gravlax” ve tatlı olarak “Lohusa Şerbetli Kuru Kayısı Dolgu Armut Tatlısı” menüsü ile gümüş madalya kazandı.

Elde ettikleri bu başarı ile hem üniversitemizi, hem de ilimizi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner185