Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Beycuma Beldesinin Kadıoğlu köyü Sarıoğlu mahallesinde Şafak Ahlat ve Ahmet Sarıoğlu vatandaşların kapama örnek ceviz bahçesine giderek ceviz fidanı dikti.

Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce getirilen 7 bin 696 adet ceviz fidanının dikimiyle ilgili müdürlük şu açıklamayı yaptı:

“Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz en az üç dönüm arazide kapama ceviz bahçesi yapmak isteyen vatandaşlara fidan dağıttı. Zonguldak Merkez İlçeye bağlı Beycuma Beldesi Kadıoğlu köyü Sarıoğlu mahallesinde Şafak Ahlat ve Ahmet Sarıoğlu vatandaşların 15 dönem kapama ceviz bahçesinde ceviz dikim töreni düzenlendi. İl Müdürümüz Cemalettin Çataklı tarafından, dağıtılan ceviz fidanları ve oluşturulan ceviz bahçeleri hakkında Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'a bilgilendirme yapıldı. 


KATILANLAR

Ceviz dikme törenine Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Cemalettin Çataklı, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakcıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören alanında köylülerle bir süre sohbet eden Çınar, şehit babası Şafak Ahlat’ın evini ziyaret eti.