Ereğli Kariyer Gelişim Derneği Başkanı İsmail Demirel, 24 Ekim Cumartesi günü NLP (Beyin Dili Programı) Uzmanı Dr. Mehmet Karav'ın vereceği seminerine çağrıda bulundu. Uğur Dershanesi Seminer Salonunda saat 14:00'de düzenlenecek olan seminerin katılım ücreti 15.00 TL olup katılmak isteyenlerin 0505 357 42 41 nolu telefona isimlerini yazdırmalarını rica eden Ereğli Kariyer Gelişim Derneği Başkanı İsmail Demirel, seminerin 60 kişi ile sınırlı olduğunun altını çizdi.
NLP (Beyin Dili Programı) Uzmanı Dr. Mehmet Karav düzenlenecek olan seminer hakkında şunları kaydetti:
"Sizlerle seminerim boyunca nasıl bir gün geçireceğimiz ile ilgili birkaç satır paylaşmak istiyorum. Bir kere çok keyifli bir gün olacak. Ancak bu bir stand-up değil. Eğitici ve öğretici olması da gerekiyor. Ve aynen de öyle olacak emin olun. Beynimiz, nasıl işlediği, bizim nasıl kullandığımız ve aslında nasıl kullanmamız gerektiği, iletişim kendini ifade konularında neler yapabileceğimiz, bunlarla ilgili temel prensipler vb. konularda, hem sohbet ederek hem de uygulamalı olarak, son derece faydalı ve eğlenceli saatler geçireceğimizi düşünüyorum."
Ereğli Kariyer Gelişim Derneği Başkanı İsmail Demirel, seminerin oldukça verimli geçeceğini belirterek, "Yaşamınızda daha mutlu, daha huzurlu ve daha başarılı olmak istiyorsanız bu semineri lütfen izleyin, her şey sizin elinizde" dedi.