Kdz.Ereğli'de alkol zehirlenmesi iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Harun İnaç'ın (54) cenazesi toprağa verildi.

EREĞLİ'DEN KARABÜK'E SEVK EDİLDİ

Akarca Mahallesi'nde annesi ile birlikte yaşayan Harun İnaç, 9 Ekim gecesi evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından ilçedeki özel bir hastaneye getirilen İnaç'ın alkollü olduğu tespit edildi. Karabük'deki özel bir hastaneye sevk edilen 2 çocuk babası Harun İnaç, 11 Ekim tarihinde hayatını kaybetti.

CENAZEYE YAKINLARI KATILDI

İnaç'ın cenazesi Karabük Adli Tıp Kurumundan alınarak, Bozhane Camisi'ne getirildi. Harun İnaç'ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından Kestaneci Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye katılan İnaç'ın yakınları gözyaşı döktü.

KARDEŞİ: ALKOLDEN DEĞİL BEYİN KANAMASINDAN

Harun İnaç'ın kardeşi Enes İnaç da burada gazetecilere yaptığı açıklamasında, evinde rahatsızlanan kardeşinin önce ilçedeki sonra Karabük'teki özel bir hastaneye götürüldüğünü söyledi.

OTOPSİ YAPILDI...

İlçedeki hastaneye götürüldüğünde yakınlarının alkollü olduğu belirtilince sahte alkolden şüphelenildiğini anlatan Enes İnaç, "Karabük'e gittiğinde durumun sahte alkolden olmadığı belli oldu. Kendisi geçirdiği beyin kanamasından ötürü vefat etti. Karabük'teki doktorlar bize bu şekilde söyledi. Yine tanıdığımız profesörlerle görüştük ve aynı belirtilerin beyin kanamasında da olabileceğini söylediler. Otopsi yapıldı sonuç zaten ortaya çıkar" dedi.

EREĞLİ'DE 1 KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

İlçede önceki gün evinde rahatsızlanan ve Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan A.'nın da sahte içkiden zehirlendiği tespit edildi. Yoğun bakıma alınan Hasan A'nın (52) tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.