Birinci Amatör Küme Ereğli Grubunda mücadele eden Kandilli Belediyespor-Bayatspor maçının son bölümlerinde yaşanan olayların ardından maç tamamlanamadı ve üçü futbolcu 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

 

Küme düşmeme hesapları yapan iki takımın mücadelesi Ereğli Beyçayırı Stadında oynandı. Çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmada 17. Dakikada Ferhat'ın golü ile 1-0 öne geçen Bayatspor'un bu golüne Kandilli Belediyespor ikinci yarının başında Ahmet'in ayağından attığı gol ile karşılık verdi. Zaman zaman sert geçen karşılaşmada Bayatspor Yiğitcan ve son dakikalarda Yiğit'in golleri ile skoru 3-1'e taşıdı. Kandilli Belediyespor'da Selahattin maçın orta hakemi tarafından pozisyonun ardından kırmızı kart ile cezalandırılınca olaylar çıktı.

 

TAKVİYE POLİS ETTİ

Karara itiraz eden oyuncular yan hakeme tepki gösterdi ve yan hakemin üzerine yürüdü. Hakemler soyunma odasına kaçarken Kandilli Belediyespor'lu oyuncular ile Bayatspor'lu oyuncular arasında kavga çıktı. Kavgaya taraftarlar da dahil olunca takviye polis talep edildi. Polisler ile taraftar ve futbolcular arasında arbede yaşanınca polis biber gazı kullanarak olayları yatıştırdı. Bu arada yaşanan olaylardan ötürü Kandilli Belediyespor'dan K.Ş., S.Ç., S.Ç. ile taraftarlardan M.A., T.A. gözaltına alındı. İfadeleri alınan 4 kişi serbest bırakılırken T.A. polise mukavemetten savcılığa sevk edileceği öğrenildi.