Türkiye Bilardo Şampiyonası’na katılacak sporcular Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal, sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, Ereğli’nin her açıdan daha fazla tanıtılmaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Bilardonun ilçemizde köklü geçmişe sahip olduğunu belirten Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada “Aranızda çok iye oyun ortaya koyabilen ve ulusal başarılı bulunan sporcularımız var. Arkadan da yeni yeteneklerin yetiştiğini biliyorum. İlçemizden 11 sporcunun Antalya’da yapılacak 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası 1 Etap müsabakalarına katılıyor olması son derece önemli. Elde edeceğiniz başarıların yanı sıra, kuracağınız dostluklarla İlçemizi daha da iyi anlatma imkanı bulacaksınız.

Şimdiden sizlere başarılar diliyorum.” Dedi. Aynı zamanda 3 Bant Bilardo Milli Takım Antrenörü olan Deniz Yücesan da, Antalya’daki şampiyonanın 22 Şubat’ta başlayacağını belirtirken, “Arkadaşlarımızla katılacağımız turnuva öncesi sizleri ziyaret etmek istedik. Şampiyona süresince giyeceğimiz formalarda Ereğli Belediyemizin logosunu göğsümüzde taşıyarak ilçemizi temsil edeceğiz. Bugüne kadar yanımızda olan sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yücesan ayrıca Mayıs ayında yapılacak olan Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenliklerinde düzenleyecekleri Türkiye Pool (Amerikan) Bilardo Şampiyonası ile Bölgesel 3 Bant Bilardo Şampiyonası hakkında Başkan Uysal’a bilgiler aktardı. Başkan Uysal ziyaretin sonunda şampiyonaya katılacak sporcular Deniz Yücesan, İzzet Özdemir, Osman Ersöyleyen, Ersin Aktaş, Özkan Çömeten, Cüneyt Solukçu, Volkan Kaya ile Fikri Kapan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.