Znguldak'ta, Mert Günaydın isimli genç, kendisini ailesinden isteyeceklerini söylediği sevgilisi Pınar Avşar'dan 'daha bana evlenme teklif etmedin' yanıtı alınca, bilboarda ilan vererek evlenme teklif etti.

23 yaşındaki özel bir öğrenci yurdu çalışanı Mert Günaydın, Kdz.Ereğli’de yaşayan 23 yaşındaki Gıda Mühendisi Pınar Avşar'ı Zonguldak'a davet ederek, onunla gezmek istediğini söyledi. Sevgilisinin isteğini kırmayan genç kız kente gelerek, Günaydın'la el ele Zonguldak sokaklarında dolaşmaya başladı. Bu sırada kent merkezinde bulunan bir bilboardun önüne gelen çiftlerden Mert Günaydın, sevgilisine dönerek, "Bak az sonra babamların pastanesinin reklamı çıkacak" dedi. Ancak reklam yerine "Pınar benimle evlenir misin?" yazısını gören genç kız, bir süre şok geçirdi. Şaşkınlığını üzerinden atmaya çalışan genç kız, Mert Günaydın'ın kendisine uzattığı yüzüğü görünce, mutluluktan havalara uçtu. Genç kız; 'seni ömrümün sonuna kadar seveceğim' diyerek teklifi kabul etti.

Mert Günaydın, bilboarda ilan verme hikayesini şu şekilde açıkladı:

"DAHA EVLENME TEKLİF ETMEDİN" DİYİNCE...

"Pınar'ı istemek için daha önce ailemle konuşmuştum. Bu konuşmadan sevgilime bahsedince 'Daha bana evlenme bile teklif etmedin' dedi. Haklı olduğunu fark edince, ilginç bir teklif yolu düşündüm ve aklıma bu geldi. Şehrin ortasındaki bilboarda ilan vererek bu anı unutulmaz kılmak istedim. Umarım başarılı olmuşumdur"

Mutluluğu gözlerinden okunan genç kız ise "Böyle bir evlenme teklifi beklemiyordum, şok oldum. Bu benim en mutlu günüm" diyerek sevgilisine sarıldı. Genç çiftler 2010 yılı içerisinde evlenmek istediklerini söyleyerek, bilboardın önünden ayrıldılar.