Kdz. Ereğli'de İkamet Eden Şehitlerin Yakınları İle Gaziler ve Yakınlarıha  Bilecik Ve Bursa  Gezdirildi. Zonguldak Valisi  Ahmet Çınar' m destekleri ile 50 kişilik kafile  önce Bilecik'e ve ardından da Bursa’ya götürüldüler.

 

Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, heyetimizin Bilecik’te , Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül tarafından karşılandıkları  belirtildi. Açıklamanın devamı şöyle:

“Şeyh Edebali Türbesini ve Yaşayan Şehir Müzesini gezen kafile sonrasında Söğüt'e geçerek Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret etmiş, Bursa'ya gelinmiştir. Bursa'da Hacivat-Karagöz Müzesi, Tophane, Orhan Gazi ve Osman Gazi Türbeleri, Yeşil Cami, Emir Sultan Camii ve Ulu Camii gezmişlerdir. Bursa'da serbest zaman da geçiren misafirlerimiz 9 Ekim Pazartesi gecesi Zonguldak'a ulaşmışlardır.

Şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarının gezi programına Kdz. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüğen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Müdür Yardımcısı Gülizar Yılmaz' da katılmışlardır.

Kendileri için düzenlenen geziden memnuniyetlerini ifade eden şehit yakınları ve gazilerimiz Valimiz Sayın Ahmet ÇINAR' a teşekkür etmişlerdir.”