Kdz.Ereğli Özel Yıldırım Kolejinden sosyal bir etkinlik daha...

Kdz.Ereğli Özel Yıldırım Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri hazırladıkları bilim çalışmalarını gerçekleştirilen açılışla sergiledi. 84 çalışmanın sergilendiği şenliğe Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Daire ve şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesinde bir konuşma yapan Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, eğitim alanında her geçen gün yeniliklerin yaşandığını ve bunu da açılışı yapılan etkinliklerle bir kez daha gördüklerini söyledi.

“ÇAĞIMIZ BİLGİ ÇAĞIDIR”

Ereğli Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise törende yaptığı konuşmada, çağımı-zın bilgi çağı olduğunu belirtti. Bilimsel teknolojik alanda her gün yeni bir teknolojiyle karşı karşıya kalındığını ifade eden Akpınar konuşmasında “Bilgiler hızla deği şiyor, yenileniyor. Dün geçerli olan bu gün aşılmış oluyor. Yakın süreçte katıldığım bir konferansta, ‘2004 yılına ait programı yeni diye adlandıramayız, o artık eski bir programdır’ dendi ki, bu son derece doğ-ru bir değerlendirme. Bu açıdan baktığı-mızda öğrencilerimizin bilimle tanışması ve güncel gelişmeleri yakalaması açısından burada düzenlenen ‘Bilim Şenliği’ni önemsemek, katkısı olan öğretmen ve öğrencilerimizi kutlamak gerekiyor.”

ÖĞRENCİLERİ KUTLADILAR

Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Ak-pınar, okul öğretmenleri bir süre sergilenen projeleri gezerek yapılan deneyleri iz lediler.  Deneyler hakkında öğrencilerden bilgiler alan protokol üyeleri öğrencileri ba şarılı çalışmalarından dolayı kutladı.