Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan,  Genel Merkezin Uludağ Üniversitesi İşbirliği ile “Söz Çalışma Ekonomisi Öğrencilerinde” sloganı ile düzenlediği  3. AKAD’EMEK Öğrenci Kurultayı”na yine  ev sahipliği yaptıklarını bildirdi.

.

Metin Ercan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

 

Büyük Anadolu Ereğli Otel 22 Nisan 2016 Cuma Saat 10.00’da gerçekleştirilecek ve 4 gün sürecek Kurultay’a, Türkiye’de çeşitli üniversitelerde eğitim gören Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümlerinin öğrencileri ile öğretim görevlileri katılacak.

Her yıl farklı bir konu üzerine düzenlenecek olan Kurultayda bölüm öğrencileri hazırlayacağı sunumları yine bölüm öğrencileri ile paylaşarak görüşlerini ifade edecekler.

 

AKADEMİSYENLERDEN DEĞERLENDİRME

 

Türk Metal Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ve akademisyenlerin konuşmacı olarak katılacağı 3. AKAD’EMEK Öğrenci Kurultayı, öğretim üyelerinin oturum başkanlığında yalnızca Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin (doktora öğrencileri hariç) hazırladığı bildirilerin sunulduğu panellerden oluşup gönderilen bildiriler de düzenleme bilim kurulu tarafından değerlendirmeye alınıyor.

 

AMAÇ ŞU:

Türk Metal Sendikası olarak kurultayları düzenlemekteki amacımız;

Geleceğin insan kaynakları, işveren temsilcisi, iş yeri yöneticileri ve öğretim üyelerinde sendikal bilinci geliştirmek, Üniversite – Sendika işbirliğini gerçekleştirmek, Türk Metal olarak sosyal sorumluluk ve sosyal sendikacılık anlayışıyla Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümüne katkıda bulunmak ve emekçilerin sesini duyurmak, Türk Metal’in gerçekleştirdiği projelerde ve organizasyonlarda öğrenci ve üniversite desteğini alarak bilimsel sendikacılığa katkıda bulunulması için zemin hazırlamaktır.