Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda binlerce bandrolsüz CD ele geçirdi.

Uzun zamandır ilçede CD satışı yapan dükkânları takibe alan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri,  çuvallar dolusu kaçak CD ele geçirdi. Polisler, emniyet müdürlüğüne gelen şikâyetleri de değerlendirirken, Bandrolsüz-Korsan müzik, film CD ve DVD leri satışı yapan dükkân sahiplerinin depolarını tek tek tespit etti. Gerekli delilleri bulan polisler daha sonra harekete geçti. 4 ayrı iş yerine eş zamanlı yapılan operasyonda ilçede kaçak CD satışı yapan dükkânları ve bu dükkânlara ait depoları bastı. Çuvallar dolusu kaçak CD'leri ele geçiren polisler, Bandrolsüz-Korsan müzik, film CD ve DVD lerini Kdz. Ereğli Belediyesine ait kamyonetle Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Emniyet Müdürlüğü binası önüne götürülen CD'ler Polisler tarafından Asayiş Büro Amirliliğine taşındı. Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğünden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi; İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Güvenlik Büro ekibimizin daha önceden yapmış olduğu çalışmalar neticesinde İlçemizin çeşitli yerlerinde Bandrolsüz-Korsan müzik, film CD ve DVD lerini çoğaltarak satışa sunan işyerlerinin olduğu tespit edilmesi üzerine 22.12.2011 günü saat:13:30 sıralarında daha önceden tespit edilmiş olan 4 ayrı işyerine eş zamanlı olarak operasyon yapılmış, işyerlerinde yapılan aramalar sonucunda; Bandrolsüz-Korsan 12 bin 131 adet DVD film, 2 bin 556 adet DVD Play Station oyun, 345 Müzik CD'si ve 11 bin 305 adet filmlerin poşetlenmesine yarayan resimli kartonlet ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak S.F- E.Ö- M.B- T.S isimli şahıslar tarafımızdan yakalanmışlar şahıslar İlçe Emniyet müdürlüğümüzde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmışlardır.