Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bayram öncesi çalışanları sevindirdi. Başkan Tekin’in talimatıyla belediye memur, işçi ve şirket çalışanlarının maaşları Bayram öncesi ödendi.

Başkan Tekin, Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaş ödemeleri 9 Ağustos Cuma günü işçilerimizin hesaplarına yattığını bildirdi.

Her zaman alın terinden ve emekten yana olduklarını 65 aydır işçi maaşlarını bir gün aksatmadıklarını belirten Tekin, “Bütün personelimize şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum. Belediye personelimizin Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaş ödemeleri 9 Ağustos 2019 Cuma günü itibariyle hesaplarına yatırdık. Göreve geldiğimiz 2014 yılında ilk işimiz, personelimizin birikmiş alacaklarını ödemek ve düzenli olarak maaşlarını vermek oldu.65 aydır görevdeyiz ve 1 gün bile işçimizin maaşını geciktirmedik. Bunun yanında şirket personelimizin maaşlarını da yüzde 50’e varan oranlarda artırdık. Personelin hakkını teri kurumadan vermenin en doğru yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Alaplı Belediyesi kocaman bir ailedir. Bu vesileyle Personelimizin ve Milletimizin Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar diliyorum.” dedi.