Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) amfi sıra sistemleri ile tefriş edilen derslik donanımları yapılabilmesi amacıyla “Bir Sınıf da Senin Olsun” kampanyası başlattı.
ZKÜ Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

“İLKOKUL SIRALI DERSLİKLER KALMASIN”
“Üniversitemiz kuruluşundan bu yana gerek bölgemizin gerekse ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel düzeyini güçlendiren ve akademik yapısıyla da bilimsel ve eğitsel çalışmalarını uzun yıllardır sürdürüyor. Üniversitemiz ‘Şehir Üniversitesi’ olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, dönem dönem ilimizin resmi ve özel kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden de çeşitli destekler almakta, bu destekleri öğrencilerine doğrudan yansıtıyor. Üniversitemizin tüm yerleşkelerini kapsayan, ilkokul sıralı dersliklerimizin kalmaması adına yürütülen çalışmalar kapsamında, dersliklerdeki sıraların yenilenmesi amaçlanıyor. Geçtiğimiz aylarda, amfi sıra sistemleri ile tefriş edilen derslik donanımları yapılabilmesi adına üniversitemiz tarafından ‘Bir Sınıf Da Senin Olsun’ kampanyası başlatıldı. Üniversitemizin tüm Fakülte ve Yüksekokullarındaki öğrencilerin daha modern fiziki ortamlarda eğitim görebilmeleri amacıyla başlatılan kampanyamıza Zonguldak halkının değerli katılımlarını bekliyoruz.
Kampanya kapsamında kişi, kişiler, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin olanakları dahilinde katılabilmesi için 2 tür sınıf tefrişatı yapılacaktır. Bu bağlamda destek veren kişi, kişiler, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin isimleri, örnek olması amacıyla sınıf kapılarında bir plaka üzerinde yazılacaktır.
Kampanyaya katılmak ve destek vermek isteyen kişi, kişiler, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin bilgi için Üniversitemiz Rektörlüğü ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur.”