Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğrencileri, ‘Bir tohum ekmeye sen de var mısın?’ projesi kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri ile fidan dikimi gerçekleştirdi.

 

Proje ile ilgili açıklamada bulunan 3. Sınıf öğrencisi Gülşah Karaca, topluma hizmet uygulamaları kapsamında Soğanlı Köyünde fidan dikimi yapıldığını bildirdi.

 

Karaca yaptığı açıklamada, “Hazırladığımız ‘Bir tohum ekmeye sen de var mısın?’ projesi kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri ile Soğanlı Köyünde fidan dikimi gerçekleştirdik. Amacımız doğayı sevdirmek ve korumak. Emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Proje kapsamında 250 fidan toprağa öğrenciler tarafından dikildi. Proje Ereğli Eğitim Fakültesi Danışmanı Doç.Dr.Süleyman Yaman Koordinatörlüğünde Cumhuriyet Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Fatih Akyüz, Ereğli Eğitim Fakültesi Öğrencileri Gülşah Karaca, Büşra Çelebi, Sinem Şenyer, Dilek Günay, Duygu Günay, Nazife Henki tarafından gerçekleştirildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)