Kdz.Ereğli'de meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre gece saat 02.00 sıralarında Müftü Mahallesi Meftun İşhanı'ndaki Ereğlim bira salonunda meydana gelen olayda,  Atalay Keleş (46) ile Atakan Keleş (39) kardeşler yaşamını yitirdi. Ereğlim bira Salonuna gelen ve çarşı merkezinde bar işlettikleri öğrenilen Atalay ve Atakan kardeşler ile arkadaşları burada işletme sahibi ve çalışanları ile tartıştılar.  Tartışmanın büyümesi üzerine işletme sahibi E.A'nın yanında bulundurduğu ruhsatsız silahı ile Atalay Keleş'ı karnından, Atakan Keleş'i de başından silahla vurduğu öne sürüldü. Atalay Keleş Anadolu Hastanesine, Atakan Keleş'de Kdz.Ereğli Devlet Hastanesine ambulans ile kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdiler. Kavga sırasında biranede bulunan S.E., U.A. ve olayı gerçekleştiren E.A. özel hastanede tedavi altına alındı. Tedavilerinin ardından olayı gerçekleştiren E.A. ve yanında çalıştırdığı U.A. emniyet tarafından gözaltına alındılar.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Olay bu birahanenin içinde başladı ve dışarıda devam eden kavgada iki kişi silahla vurularak öldürüldül. Bina dışındaki kanlar üzerleri kumla örtülerek kapatıldı.

Birahanenin içinde kırık ve dağıtılmış malzemeler her tarafa saçılmış.

Çöpçülerin temizlediği kumların altındaki kan pıhtıları yoğunluğu üzerine olay yeri yeniden kumla kapatıldı. Belediye ekipleri daha sonra arazözle gelerek olay yerini yıkayarak temizlediler.

birahanenin dış camlarındaki kurşun izleri polis tarafından işaretlendi.