Tezel: “Bülent Ecevit Üniversitesi’ne Ereğli Devlet Hastanesi’nin eski yerinin tahsis edilmesi ile başlayan süreci biran önce sonuca kavuşturmamız lazım. İlçe halkının bu yöndeki beklentileri karşılanmalı. Biz her zaman göreve hazırız”

Yalçın: “Üniversitenin arsa tahsisi ve avam projesi yapılmıştı. Şuanda proje ihalesi ve daha sonra da yapım ihalesi aşamasında olduğunu biliyoruz. Bu konuda da Kalkına Bakanlığı nezdinde ne yapılması gerekiyorsa bunu yapmak için bölge milletvekillerimiz ile beraber harekete geçmeliyiz”


 

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sertan Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kdz.Ereğli TSO yöneticilerini kapıda karşılayan Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel ve yönetim kurulu, karşılıklı başarı temennisinde bulundu.

 

“KATKI SUNMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ”

Ziyarette konuşan Tezel, TSO Başkanlığı’na seçilen Yalçın’a, “hayırlı olsun” dileklerini iletirken ilçenin yaşadığı sorunların çözümünün birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek gerçekleşebileceğini anlatarak, “Kdz.Ereğli TSO ile kentimizin ekonomik, kültürel ve yaşamı kolaylaştıracak projelerde birlik içinde olduk ve katkılarımızı sunduk. Bize bir görev düştüğünde katkı sunmaya her zaman hazırız” dedi.

 

“SONUCA KAVUŞTURULMALI”

Ereğli Devlet Hastanesi’nin eski yerinin Bülent Ecevit Üniversitesi’ne devir edilmesi ile başlayan süreci yakından takip ettiklerini hatırlatan Tezel, “Bu sürecin biran önce sonuca kavuşturulmasını bekliyoruz. İlçe halkının bu yöndeki beklentileri karşılanmalı” dedi.

 

“HAREKETE GEÇMELİYİZ”

Yalçın da geçtiğimiz günlerde genel kurulunu gerçekleştiren kooperatif başkan ve yönetimine başarı temennisinde bulunarak, “Bizler de birlik ve bütünlük içerisinde hareket etme çabasındayız. “Ereğli halkı üniversite ile ilgili bir an önce bizden bir sonuç bekliyor. Üniversitenin arsa tahsisi ve avam projesi yapılmıştı. Şuanda proje ihalesi ve daha sonra da yapım ihalesi aşamasında olduğunu biliyoruz. Bu konuda da Kalkına Bakanlığı nezdinde ne yapılması gerekiyorsa bunu yapmak için bölge milletvekillerimiz ile beraber harekete geçmeliyiz” ifadelerine yer verdi.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)