Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı ile MHP Çaycuma İlçe Başkanlığı’nın organizasyonu ile Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Biri Bizi Gandırıyo” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.
Oyunu; Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Özgür Kurt, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve partililer izledi. 
Suat Çelik’in yazıp oynadığı tek kişilik oyunda hükümetin vatandaşı kandırdığı esprili bir dille anlatıldı. Özellikle siyasilerin seçim yatırımları her zaman kırsal kesimin ümitlerini bu vaatlere bağladığı ve sonucunda da her zamanki gibi hüsranla sonuçlandığını dile getiren sanatçı Çelik, “Biz onlara kızmıyoruz, bizleri ta küçük yaşlarda kandırmaya başladılar. Anne-babamıza sorarız, ‘Ben nasıl dünyaya geldim?’, cevabı basit: ‘Leylekler bacadan bıraktı.’ Sonra okullu oluruz, öğretmen gelir, fişleri hazırlar, ‘Ali yat, yat, yat, uyu, Suna ip atla.’ Uyu, uyan, ip atla, sonra büyü, seçmen vasfını kazan, seçilecek olan gelsin, ‘ben seçilirsem seni işe alacağım, memur olacaksın, ev, araba vereceğim’ derken doğduğumuz günden ölene kadar hep aynı senaryo; kandırılmak” dedi. MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan da, verdiği mesajlardan dolayı Tiyatro Sanatçısı Suat Çelik’e teşekkür ettiler.