Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Sevim Çelik, Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Dirimeşe, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.




Gönderilen açıklama şöyle:

Hemşirelik Bölümü ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Mezuniyet Töreni, diplomalarını alacak öğrencilerin kortej yürüyüşü ile yerlerine geçmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mezuniyet Töreninde Sağlık Bilimleri Fakültesinden birincilikle mezun olan Hemşirelik Bölümü öğrencisi Ali Elma ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden birincilikle mezun olan Gülsena Akdıkan mezun öğrenciler adına konuşmalarını gerçekleştirdi.

Törenin devamında Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Dirimeşe,  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel açılış konuşmalarını yaparak öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti.

Fakültemiz ile Hemşirelik Bölümü ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünü dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.  Ardından Hemşirelik Bölümü Fakülte birincisi Ali Elma ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fakülte birincisi Gülsena Akdıkan Fakülte kütüğüne isim plaketini çaktı.  Mezun olan öğrencilere diplomaları verildikten sonra Hemşirelik Bölümü mezunları Öğr. Üyesi Elif Dirimeşe, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunları ise Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar eşliğinde meslek andı okudular. Mezuniyetlerini coşkuyla keplerini havaya fırlatarak kutlayan mezun öğrenciler tören sonrasında aileleriyle birlikte müzik eşliğinde eğlendi.