Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında liseler bazında okul birincisi olan öğrencilere tablet hediye ederek başarılarından dolayı kutladı.

 

Başkan Posbıyık,  Liseler bazında okul birincisi olan 15 öğrenci Büşranur Keleş, Gaye Anduç, Burak Paten, Alper Okumuş, Burak Karadeniz, Şüheda Yavuz, Hava Hothot, Emre Karakaya, Aşkı Demirci, Yasemin Demirci, Esra Mataracı, Nazmi Atakan Kızılkan, Selim Erkan ve Cansu Altuğ’a tablet bilgisayar hediye ederek Ereğli halkı adına başarılarından dolayı kutladı.

 

Başkan Posbıyık, öğrencilere ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: Hepinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Size destek olan ailelerinize de teşekkür ediyorum. Hedefli olmak ve bu yönde sistemli çalışmak çok önemli. Her konulan hedefe ulaşamayabilirsiniz, şansınız yaver gitmez, engeller çıkar ama hedef olması çok önemli. Ayrıca derslerle birlikte sosyal olmak da çok önemli. Siz bu iki işi birden yaptığınız için başarılısınız bana göre. Sizleri tekrar kutluyorum” dedi.