Özel Ufuk İlköğretim Okulu'nun bu sene 7.sini düzenlediği Sayısal Bilimler Yarışması'nda takım halinde birinci olan okullara bilgisayar hediyeleri teslim edildi.
4.sınıflarda TOKİ Yeni Mahalle İlköğretim Okulundan 4-A sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Sevda Yılmaz ile Okul Müdiresi Hacer Sağlam, okulları ile gurur duyduklarını söylediler.
5.sınıflarda takım halinde birinci olan Yayla İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğretmeni Orhan Aktaş,  "Bu hediyenin başka başarıları da peşinden getireceğini ümit ediyoruz."  dedi.  Yayla İÖO Müdürü Yaşar Şekerci ise, öğrencilerinin başarısından çok mutlu olduklarını ve okullarının katılımcı okul olma vasfının devam edeceğini söyledi. Bilgisayar hediyeleri Ufuk Koleji Müdürü Gökhan Altındaş ve Müdür Yardımcısı Büneyya Cingöz elinden teslim edildi.
İkinci olan Bahçelievler İÖO ve Devrek Fatih İÖ Okullarına  lazer yazıcı ,Üçüncü olan Işıkveren ve Kilimli Merkez İÖ  Okullarına dijital fotoğraf makinesi hediyelerinin ise, önümüzdeki hafta teslim edileceği ifade edildi.