Yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle, komşusunu silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın tahliyesine karar

 
Zonguldak'ta, iş yerinde yüksek sesle müzik dinleyen komşusunu silahla yaraladığı öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya komşusu Ali Görmüş'ü silahla yaraladığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanan sanık Yasin Çiplak ile yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Tanık İ.Ç, ifadesinde, müzik sesi nedeniyle babası ile Görmüş'ün telefonda tartıştıklarını öne sürerek babası Yasin Çiplak'ın Ali Görmüş'ün bulunduğu yere gittiğini söyledi.

Ali Görmüş'ün, baltayla babası ve ağabeyine saldırdığını gördüğünü anlatan İ.Ç., "Ben de yatak odasından babama ait silahı aldım ve tartışmanın yaşandığı yere gittim. Babam, silahı elimde görünce bana kızdı ve silahı elimden aldı" dedi.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Asma Mahallesi Dağbaca Sokak'ta 16 Mart 2015'te meydana gelen olayda, Yasin Çiplak ile oturdukları binanın yan tarafındaki iş yerinde yüksek sesle müzik dinleyerek gürültüye neden olduğunu öne sürdüğü Ali Görmüş arasında kavga çıkmış, Çiplak ruhsatsız tabancasıyla Görmüş'ü yaralamıştı.