Kdz. Ereğli'de 5 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olan işadamı Arslan Keleş, gruplar arasında birleşmenin söz konusu olmadığını söyledi. 

5 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olan işadamı Arslan Keleş, bazı basın organlarında yer alan ve kamuoyunu meşgul eden 'TSO seçimlerinde iki grubun birleşmesi hakkındaki haber ve yorumlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gruplar arasında birleşmenin söz konusu olmadığını belirten Keleş, Bir süredir bazı basın organlarında yer alan ve kamuoyunu meşgul eden 'TSO seçimlerinde iki grubun birleşmesi hakkındaki haber ve yorumlar hakkında bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Seçim çalışmalarımıza ilk başladığımız günden bu yana vurguladığımız temel yaklaşımımızı bir kez daha altını çizerek ifade etmek istiyoruz: Biz, her zaman demokratik ve çoğulcu bir anlayışla Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olduk. Bu anlayışla, bir yarış içinde olduğumuz tüm adaylar, bizim geçmişte, bugün yüz yüze baktığımız, birlikte ticaret yaptığımız ve yarın da aynı biçimde bir arada olacağımız büyüklerimiz, dostlarımız ve arkadaşlarımızdır. İrfan Erdem'in öncülük ettiği grup ile grubumuzun birleşmesi yönünde görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmeler demokrasi anlayışımız gereği grubumuz içindeki arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda olmuştur. Her iki tarafın da temsilcileri beklentilerini ve taleplerini paylaşmışlardır. Ancak görüşmeler sonucunda birleşme noktasında uzlaşma sağlayacak olumlu bir görüş ortaya çıkmamıştır.

Biz seçimlere birlikte yola çıktığımız anlayış ve inançla giriyoruz. Kapımızın her zaman herkese açık olduğunu bir kez daha ifade ediyoruz.

Bizim bu yolda temel amacımız Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasına yeni vizyon yeni bir çehre kazandırmaktır. Kdz. Ereğli'nin ekonomik açıdan çok daha yüksek noktalara ulaşabilmesi için hazırlayacağımız projelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.

Karadeniz Ereğli kamuoyu ile paylaşırız dedi.