** Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanlığına seçilen Şahin Ören, eğitim camiasına seslenerek, "Birlik beraberlik içerisinde ileriye koşmak istiyoruz, başarı seslerini en yakın zamanda duyacaksınız" dedi.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen'in 4'üncü Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Pazar günü seçilen Şahin Ören gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü ve kongreyi değerlendirdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Ören, emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında, "Delegemiz iradesini benim ve ekibim üzerine kullandı. Herkese şükranlarımızı sunuyoruz, bu görev ile birlikte sorumluluğunun daha da arttığının bilincindeyiz. Zonguldak'ın hem öğretmen sorunları anlamında hem de sendikal sorunları anlamında önemli problemleri olduğunun bilincindeyiz. Tecrübeli bir ekip ile göreve gelmiş
bulunuyoruz, bunları aşacak güç ve inancımız tamdır. Buradan geçmişte görev yapan arkadaşlarımıza gazeteniz aracılığı ile teşekkür ediyoruz. Bütün eğitim camiasına ve emek camiasına bu kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Bütün eğitimci arkadaşlarımıza sesleniyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde daha ileriye koşmak istiyoruz. Başarı seslerini en yakın zamanda duyacaksınız"