Posbıyık: Bozhane’ye herkes gelebilir AKP gelebilir. CHP’den ayrılan muhalifim diyenler gelebilir. Herkese serbest ama burası bizim kalemiz Halil Posbıyık’ın kalesi.

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık kahvaltıya eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Kdz.Ereğli CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir  Başol ile birlikte katıldı.

Posbıyık, Bozhane’nin bugüne kadar her zaman yanında olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Hepinize teşekkür ediyoruz. Ortam çok güzel. Su ürünleri kooperatifi ve Bozhane’de çalışan emekçi kardeşlerimizin daveti üzerine geldik. Buraya herkes gelebilir AKP  gelebilir. CHP’den ayrılan muhalifim diyenler gelebilir. Herkese serbest ama burası bizim kalemiz. Halil Posbıyık’ın kalesi. Bozhane’de çalışan herkes Su Ürünleri  de bizimle birlikte her zaman elele vermişlerdir. Hepinize bize bu ortamı hazırladığınız için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Firuz Yılmaz ise Başkan Posbıyık’a kahvaltıyla katıldıkları için teşekkür ederek “ Başkanımız 20 yıldır kentimize güzel hizmetler yaptı. Yapmaya da devam ediyor. Her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Kendisine ve davetimize katılanlara teşekkür ediyorum.”