Kdz. Ereğli Yazıcılar Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Halil Posbıyık?ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Enver Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Posbıyık?a çiçek vererek derneğe yaptığı ziyaret ve katkılardan dolayı taşekkür etti.

Dernek Başkanı Enver Zengin, Başkan Posbıyık?ın köylere ziyaretlerinden çok memnun olduklarını belirterek ? Başkanımız sadece bizim köyümüze değil, Ereğli?nin bütün köylerine zaman zaman ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaretlerinde kendisi ile sohbet etme fikir alış verişinde bulunma imkanımız oluyor.  Kendisine bize gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.

Başkan Posbıyık ise ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirterek ? Köylerde dernekleşmenin çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde bir dernek çatısı altında köyümüze hizmet etmek. Genç beyinler olarak onlara öncülük etmeniz beni çok memnun etti. Yaşam demek çalışıp karın doyurmak değil. Halka, köyünde, mahallende insanlara faydalı olmak, onların yararına bişeyler yapmak gerekir. Birlik ve beraberlik çok önemli. Hepinize dernek çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ben de elimden gelen desteği vermeye hazırım? dedi.