TTK Armutçuk Müessesesinde Maden Teknikeri olarak çalışan Mustafa Güldalı, AKP’den Kandilli Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını bulundu.

 

Kalabalık partili topluluğunun katıldığı İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Güldalı, siyasete Akp’de başladığını belirterek, “2009 Yerel seçimlerinde Kandilli Belediye Başkan aday adayı oldum” dedi.

 

Söz konusu süreç ile ilgili detaya girmeyeceğini anımsatan Güldalı, “O gün Kandilli’nin kaderi ile oynayanları, vicdanları ile başbaşa bırakıyorum, ben onlara hakkımı helal ettim, geleceği bakıyorum” sözleri ile konuştu.

 

Partinin bayrağını sokaklarda asanlardan olduğunu vurgulayan Güldalı konuşmasında şunları söyledi:

 

“Kandilli’nin sorunlarını ve çözüm yollarını bilgi ve tecrübemle en iyi bilenlerdenim. Varlığını yerin yüzlerce metre altından çıkan kömüre borçlu bu belde her geçen gün geçmişini aramaktadır. 2009 Yılında nüfusu 3 bin 53 olan Kandillimizin nüfusu bugün 2 bin 500’lere düşmüştür. 2009 Yılında 2 bin 173 olan Gökçeler’in nüfusu 2012 yılı itibariyle bin 633’e düşmüştür. Gökçeler Beldemiz kapanmış, Kandilli’de yeni bir sayfa açma imkanı doğmuştur. Bu iki beldemize çok önem veren milletvekillerimize Ercan Candan’a, İl Başkanımız Hamdi Uçar’a ve İlçe Başkanı Fatih Çakır’a, yönetici arkadaşlara huzurlarınızda bir Kandilli olarak teşekkür ediyorum. Partim aday gösterip belde halkının teveccühü ile seçimi kazanıp başkan olursam beldemizde yaşayan insanlarla hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğim. Dürüst, ilkeli, halka hizmet, hakka hizmettir anlayışı anlayışım olacaktır. Yaşadığımız bu beldeyi ekip ruhuyla birlikte el ele vererek güzel yerlere getirmek için uğraşacağız. Hesap soran değil, hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. Bu küçük ama yüreği büyük insanların yaşadığı belde de bacası tütmeyenden hastadan her türlü sorundan haberim olacağının sözünü veriyorum. Milletin sorunlarını kendi sorunum kabul edip ona göre çalışacağımın sözünü veriyorum. Birlikte başaracağız, yüzde yüz kazanacağız”