Alaplı Erdumyuva mahallesinde, Ma halle sakinleri ve Alaplı Belediyesi iş birliğiyle başlatılan "çevre düzenleme" çalışmaları sürüyor.
Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, mahallede devam eden çevre düzenleme çalışmalarını yerin de inceledi. Mahalle sakinleriyle çevre düzenleme çalışmalarıyla ilgili ola rak fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, mahalle sakinlerinin, yaşadığı mahalleye maddi v e manevi olarak sahip çıkmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Mahalledeki çalışmanın; mahalle sakinleri ve Belediye işbirliğiyle yürütüldüğünü hatırlatan Başkan Çimenoğlu, " İstinat duvarı, bahçe duvarı, beton kaplama ve çimlendirmeden ibaret olan çevre düzenleme çalışmalarının işçiliğini Belediyemiz, çimento, beton tuğla ve diğer ihtiyaç duyulan malzemeleri mahalle sakinleri karşılıyor ve bu şekilde ortak bir çalışma yürütülerek, burada güzel bir çevre düzenleme çalışması yapılıyor. Belediyemizin imkanları belli. İmkanımız olsa da, bütün mahalle aralarının çevre düzenlemesini yapabilsek. Ancak,  her mahallede, mahalle sakinleri ve belediye işbirliğiyle bu şekilde çalışmalar yürütebiliriz. Erdemyuva mahallesinde de vatandaş-belediye işbirliğinin güzel bir örneğini sergiliyoruz" dedi.
Mahalle sakinleri de Belediye ile işbirliği içerisinde yürütülen çevre düzenleme çalışmasından memnuniyetlerini ifade ettiler.Bu arada, Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, dolgu çalışmaları devam eden deniz dolgu alanında da incelemelerde bulundu.