Ak Parti’den seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, gazeteniz Önder’i ziyaret etti. Gültekin, ilçenin yıllarca sevgi, barış, dostluk masalları ile uyutulduğunu belirterek, “Ereğli’ye hizmetin en iyisini getirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

 

Ak Parti’den Kdz.Ereğli İl Genel Meclis Üyesi seçilen Rıfkı Gültekin, Kazım Beceren ve Ayhan Taşdelen gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Mehmet Emrah Bozkuş ve Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü. Karadeniz Ereğli halkının İl Genel Meclis üyeliğinde partilerinden 4 isimi görevlendirdiğini belirten Gültekin, yıllarca kentin sevgi barış dostluk masalları ile uyutulduğunu hatırlattı, ilçe ile belde ve köylerin kaynaşamadığına dikkati çekti.

 

AMAÇ BİRLİKTE HAREKET

Amaçlarının ilçe genelinde birlik ve beraberlik havasını oluşturmak olduğunu belirten Gültekin, “Mazbatamızı aldık ve görevimize başladık. Zorlu bir görev bizleri bekliyor. Biz öncelikle yıllarca ilçe merkezi başta olmak üzere belde ve köylerimizde sevgi barış dostluk masalları ile insanlarımızın uyutulduğunu gördük. İstiyoruz ki ilçemiz ile beldelerimiz ve köylerimiz kaynaşsın birlik ve beraberlik içerisinde olsun. Kavga etmeden sorunların çözümünde tek vücut olarak hareket etmeliyiz. Bu doğrultuda önümüzdeki süreçte önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Zonguldak’ta bizleri çağıracakları il toplantıdan itibaren Karadeniz Ereğli’ye hizmetin en iyisini getirmek için mücadele edeceğiz bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bir kez daha bizleri bu göreve layık gören halkımıza teşekkür ediyoruz. Ereğli’nin sorunlarının gündeme getirilmesinde öncülük yapan ilkeli duruşu ile her kesimin sesi olarak gördüğümüz Önder Gazetesi’ni seçim süresince gösterdiği tarafsızlık duruşu nedeniyle de kutluyoruz” dedi.

 

BAŞARI TEMENNİSİ

Gazete İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş da İl Genel Meclis Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, “Umut ediyoruz ki kazanan Ereğli ve Ereğli halkı olacaktır, Ereğli’den seçilen başta siz olmak üzere tüm İl Genel Meclis üyelerine başarılar diliyorum” sözleri ile konuştu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)