Kdz.Ereğli, Alaplı ilçelerinin yanı sıra beldelerde bulunan takımlara da ev sahipliği yapan Beyçayırı Stadının tribünlerinin üzerinin kapatılmaması “çağdaş kent” Kdz.Ereğli’nin bir ayıbı olarak değerlendirilirken AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın konuyu çözebileceğine spor sever yürekten inanıyor.

 

Önder-Spor: Kdz.Ereğli’de Beyçayırı Stadının tribünlerinin suni çime dönüştürülmesinin ardından yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmuş olundu. Yine Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından yapılan karşı tribünler maç izlemesi için rahat bir nefes aldırırken yağışlı havalar spor severlerin korkulu rüyası oldu. Konunun defalarca dile getirilmesi ve kamuoyu oluşturulmasının ardından Kdz.Ereğli Belediyesi ve Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ortak hareket ederek sorunun çözümü için devreye girmişti. Yaşanan bazı eksiklikler nedeniyle tribünlerin üzerinin kapatılmaması spor severlerin bu sezon da mağdurları oynamasına neden olacak. Kdz.Ereğli Kaymakamlığı görevine yeni atanan ve çalışmaları ile alkış alan Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın yanı sıra geçtiğimiz günlerde Beyçayırı Stadına gelerek amatör karşılaşma izleyen AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın biran önce devreye girmesi ve yaşanan sıkıntının çözümü için adım atması bekleniyor.

 

TARAFTARLAR

HAYIR DUASI EDECEK

 

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan spor severler AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın devreye girerek bu sıkıntıyı rahatlıkla çözebileceklerine inandıklarını belirttiler. Spor severler, “Konu gündeme taşındı ilgililer harekete geçti ama iş yapılmadı. Kdz.Ereğli’de yaşıyoruz ve hafta sonları maçlara gidiyoruz yağışlı havalarda insanlar burada mağdur. Yazık günahtır defalarca gündeme taşındı ama buradaki insanları ciddiye almadılar sorunu da çözmediler. Her yere laf yetiştirmekle dev bütçeler oluşturmakla bu işler olmuyor. Açık ve net söylüyoruz taraftarlar olarak Beyçayırı Stadının tribünlerini kim kapatırsa ona hayır duasında bulunacağız. Allah razı olsun diyeceğiz. AKP Zonguldak Milletvekilimiz Fazlı Erdoğan olsun, Kdz.Ereğli Kaymakamımız İbrahim Çay olsun bu konuyu bir düşünseler inanıyoruz ki kısa sürede çözümünü sağlarlar kaldı ki burası için daha önceden de Kaymakamlığa 40-50 bin TL’lik bir kaynak aktarılmıştı” sözleri ile konuştular.

 

ASKF DESTEK VERİYOR

 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tahir Buyurucu’da gazeteniz Önder’e yaptığı açıklamasında, “Beyçayırı Stadı Kdz.Ereğli olsun Alaplı olsun takımlarımıza ev sahipliği yapmaktadır. Spor severlerin de yağışlı havalarda mağdur olduklarını biliyoruz daha önce de bu konu ile ilgili açıklamada bulunmuş yetkililerin duyarlılığını istemiştik. Bu çağrımızı yeniliyoruz ve diyoruz ki söz konusu sorunun çözümü için harekete geçilsin biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi olarak her türlü desteğe de hazırız” dedi.