Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısına katıldı.

Anadolu Otel Kongre Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, milletvekili adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Celal Kazancı, AK Parti  İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Önceki dönem AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan, 22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz, Eski Zonguldak Milletvekillerinden Ali Uzun, partinin il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; “ “Türkiye maalesef bu sefer seçimi tekrar ediyor. 7 Haziran’da olmadı, biraz da sistemin yanlışlığı. Aslında biz yüzde 41 oy aldık. Dünyanın birçok yerinde partiler bu oyla iktidara gelirler ama bizde olmadı. Vatandaş bize bir mesaj verdi. Biz dersimize çalıştık, vatandaşlarımızın karşısına çıktık. Bugün itibarıyla durum güzel gözüküyor. Ama seçim sandıktan çıkmadan kazanılmaz. İnşallah son akşama kadar mücadele edeceğiz ve sandıklarımıza sahip çıkacağız.  Güneydoğu’da HDP’nin yaptıklarını biliyoruz.” dedi.