AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin bir gecede 3 ayrı mahallenin halkı ile buluştu. Eşi Feyzan Şahin’in köyü olan Bölücek mahallesine giden Erol Şahin ve Belediye Meclisi Üyesi adayları, burada davul zurna ile karşılanan Erol Şahin, bu mahallenin kendisi için özel bir mahalle olduğunu ve özellikle bu mahallede sandıklardan yüzde 100 oranında çıkmayı arzu ettiğini söyledi.

Bölücek’in sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini ve çözümü de kendisinin bulabileceğini belirten Şahin Bölücek, Hamzafakıhlı ve Topçalı mahallelerinde yaptığı konuşmalarında,  bu bölgede tarıma ve seracılığa ciddi katkılarda bulunacakları sözünü verdi ve tekstil atölyelerinden söz etti.

Şahin, “Bu sorunları 20 yıldır niye çözmemişler. 50-60 yaşlarındayken çözememişler de şimdi mi çözecekler? Benim yaşım 52, bu sorunları çözebilecek enerjiye de sahibim, o güce de sahibim Allaha şükür. Bir insan ne zaman hizmet yapar biliyor musunuz? İlk defa göreve geldiğinde aşkla, heyecanla kendini ispatlamak için gece günüz çalışır. Ben günde 15 saat çalışacağım, çalışmalıyımki bir dahaki seçimlerde oyumu artırayım. Çünkü benim yaşım 52, 5 sene sonra 57 olacak. Tekrar aday olacağım ve sizin karşınıza çıkacağım. Bu yüzden sizin gönlünüze girme mücadelesi vereceğim. Ama diğerlerinin böyle bir amacı yok, olamazda. Bir daha aday olmayacaklar zaten. Anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi? Gençliğimiz var, heyecanımız var enerjimiz var. Çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok” dedi.

Zaman zaman konuşması slogan ve alkışlarla kesintiye uğrayan Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli mitinginde ilçeye verdiği müjdeleri de mahalle sakinlerine yeniden anımsatarak, mitinge katılarak katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Şahin, “Şimdi sıra sandıkları patlatmakta. Biz seçimi aldık, aldık ama yetmez, farklı bir şekilde almamız lazım. En az 25 meclis üyesi çıkartmalıyız ki bende Cumhurbaşkanımızın karşısına başı dik alnı ak çıkarak hizmet isteyebileyim” dedi.

HUZUREVİNİ ZİYARET

Erol Şahin Huzurevi sakinlerini de ziyaret etti…

Seçim çalışmalarını Pazar günü de yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, mahalle çalışmalarının yanı sıra gününü çeşitli ziyaretler ile sürdürdü.

Bugün AKM’de düzenlenen resim ve robotik kodlama sergisini ziyaret eden Şahin, daha sonra da Kışla mahallesine giderek kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet edip destek istedi.

Şahin, Kışla mahallesi ve bölgesinin eksikliklerini iyi bildiğini, 1 Nisan’dan sonra tüm sorunları çözeceklerini ve bunu yapabilecek güç ve enerjiye sahip olduklarını söyledi.

EROL ŞAHİN KENT MEYDANI PROJESİNİ ANLATTI

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ilçe merkezinde hayata geçireceğiz Kent Meydanı ve Otopark projesini halka seslendiği video film ile anlattı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin tüm projelerini halkın talep ve istekleri doğrultusunda hazırladıklarını belirterek, proje ekibi tarafından hazırlanan Kent Meydanı projesi ile merkezdeki otopark sorununu ortadan kaldıracaklarını anlattı. Şahin projeyle ilgili olarak “Şu anki hükümet konağı ve eski adliye binasını da içine alacak şekilde bin 400 araç kapasiteli, 2 katlı otoparkımız Ereğli’nin otopark sorununu sona erdirecektir. Üzerinde insanlarımız gezip rahat bir nefes alacağı bir alan olacak. Burada festivallerimiz başta olmak üzere, büyük mitingler, toplantılar ve ulusal bayramlardaki ihtiyaçlarımızı görecektir” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin göreve geldiklerinde Ereğli halkının hak ettiği Kent Meydanı’na kavuşacağını söyledi.

BATI KARADENİZ’İN EN BÜYÜĞÜ OLACAK…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ilçe merkezinde hayata geçireceği Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKSEM) projesini seslendirdiği video film ile anlattı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin tüm projelerini halkın talep ve istekleri doğrultusunda hazırladıklarını belirterek, profesyonel proje ekibi tarafından hazırlanan Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ni (AKSEM) Ereğli halkına anlattı.

Batı Karadeniz’in en büyük ve en modern projesi olacak olan AKSEM’in kente nefes altıracağını ve tıpkı Kent Meydanında olduğu gibi bu projenin de otopark sorununa çözüm getireceğini belirten Şahin, hayata geçirilecek proje ile KDZ: Ereğli’nin Konservatuar’a da kavuşacağını belirtti.

Endüstri Meslek Lisesi’nin Milli Eğitim bakanlığı ile anlaşarak Kışla’da bulunan kamyon garajına taşınacağını ve bu alanda gerçekleştirilecek olan projenin içerisinde bin araçlık otopark yapılacağını, üzerine de Konservatuar, gösteri ve konferans salonu, kafeterya ve bebek emzirme odaları ile kreş yapılacağını belirten Şahin, projenin Batı Karadeniz’in en büyük ve en modern bir projesi olacağını söyledi.