AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar beraberinde Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya ile Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü.

Kahya, havalimanında gelinen son durum ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar ile ilgili Başbakan Yıldırım'a bilgi verdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar ile birlikte Başbakanımız Binali Yıldırım'ı 15 Temmuz'da üniformalı teröristler tarafından bombalanan ve yeniden yapılan TBMM'deki makam odasında ziyaret ettik. Zonguldak Havalimanında gelinen son durum ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdik ve destek istedik. Bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ettik. Valimizin ve Zonguldaklıların selam ve saygılarını ilettik. Bu görüşmeyi sağlayan, Zonguldak'ın Ankara'daki kapısı değerli kardeşim Özcan Ulupınar'a ve çok yorgun olmasına rağmen beni kabul eden Başbakanımıza çok teşekkür eder işlerinde başarılar dilerim. Bizler Zonguldak sevdalısıyız. Bizler Türkiye sevdalısıyız. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır inşallah"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)