Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, beldeyi cazip hale getirmek için yaptıkları çalışmaların olumlu sonuçlarını görmeye başladıklarını söyledi. Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden itibaren sosyal faaliyetlere ağırlık vererek beldeyi yaşanabilir hale getirmeye çalıştıklarını belirtti. İnsanların en az tercih ettiği beldenin bu imajını yapılan sosyal faaliyetlerle kırdıklarını anlatan Demirtaş şunları söyledi: 

DÜĞÜN SALONUNU YENİLİYORUZ

Bölgemizin en büyük en refah ve en büyük oto parkına sahip Gülüç Belediyesi düğün salonumuz yenileniyor. Geçtiğimiz yıl halkımızın hizmetine giren, belediye düğün salonumuz, gerek genişliği ve büyüklüğüyle, gerek konforu lüksüyle, gerek geniş otoparkıyla, verdiği hizmet ve cazibesiyle kısa zamanda bölge halkımızın düğünleri ve toplantıları için tercih ettiği bir yer oldu.






200'E YAKIN DÜĞÜN VE TOPLANTI YAPILDI

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 200'e yakın düğün ve toplantının yapıldığı Belediye düğün salonumuz, yeni sezona bambaşka bir imajla girmeye hazırlanıyor. Belediye düğün salonunda başlatılan restorasyon ve tadilat çalışmalarıyla gerek görüntü, gerek ışıklandırma ve ses sistemiyle farklı bir görünüme sahip olarak yeni sezonda bölge halkımızın hizmetine hazır bir hale gelecek.

EN AZ TERCİH ETTİĞİ YERDİ

Göreve geldiğimizde, Gülüç Beldesi sosyal faaliyetlerden yoksun bir yerdi, sosyal faaliyetin olmadığı bir yer, insanların en az tercih ettiği bir yerdir. Bu nedenle Gülüç insanların en az tercih ettiği yerlerden biriydi. Biz ilk olarak bu imajı kırmak için kolları sıvadık. Öncelikle işe sosyal faaliyetlerden başladık. İlk olarak Beldemize, bölgemizin en büyük ve en büyük oto parkına sahip olan toplantı ve düğün salonunu kazandırdık. Ardından halkımızın gezebileceği, oturup çay içebileceği, spor ve yürüyüşlerini yapabileceği Sahil bandı çalışmalarına başladık, beldemizin bütün mahallelerine çocuk parkları yaptık. Gülüç'ün bütün mahallelerinde çevre düzenlemeleri ve yeniden imar çalışmalarına başladık. Sizin anlayacağınız Gülüç yaptığımız bu çalışmalarla çok farklı bir konuma geldi. Gülüç eski Gülüç'ten çok farklı bir belde oldu. Bundan böyle artık eski Gülüç yok, yeni Gülüç var. Saydığımız bütün bu nedenlerden dolayı, bölge halkımız en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Gülüç, göç veren değil göç alan bir belde oldu. Tüm bölge halkımızı Gülüç Beldemize bekliyoruz. Bizi izlemeye devam edin"


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)