Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın eşi Neriman Posbıyık, mahalleleri ziyaret ederek Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a verdikleri destek için teşekkür ediyor.
Neriman Posbıyık, Kepez Mahallesi Solak Sokak'ın ardından Belen Yenimahalle'de bayanlarla biraraya gelerek Başkan Posbıyık'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Bayanların çok önemli olduğunu belirten Neriman Posbıyık, sık sık mahallelerde bayanları ziyaret edeceğini ve sorunlarını isteklerini dinleyeceğini belirterek " Sizlere verdiğiniz destekten dolayı Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'ı yüksek bir oyla tekrar dördüncü kez bu göreve getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sırasıyla mahalleleri gezeceğiz. Mahallelerde bayanları ziyaret ederek isteklerini ve önerilerini dinliyoruz ve sohbet etme imkanı buluyoruz.  Bizim için bayanlar çok önemli, bayanlarımız çok yetenekli imkan verildiğinde çok güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Ben şimdiden hepinizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Mahalle Muhtarı Naim Kaya, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek Belediye ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası Neriman Posbıyık, bayanlarla birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.