Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan başta olmak üzere 'modern ve yaşanabilir bir Kdz.Ereğli projesi' doğrultusunda kendisine destek veren partili partisiz tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Kdz.Ereğli Belediyesi’nin yeni başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’ın kendisi adaymış gibi gece gündüz çalıştığını bu başarıda da büyük pay sahibi olduğunu hatırlatarak, “Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, gece gündüz bizlerin önünde başarıya adım adım koşmamıza liderlik yaptı, Ereğli halkına sahip çıktı” dedi.

 

“İŞİMİZ HİZMET ÜRETMEK”

Seçim süresi boyunca partili partisiz toplumun her kesiminden kendisine gösterilen desteğe teşekkür eden Uysal, “Herkes büyük bir mücadele örneği gösterdi ve seçimleri kazanan taraf biz olduk. Ak Partili belediyecilik anlayışı son derece güçlü. Bu belediyecilik anlayışını ve hizmet anlayışını Ereğli halkı ile buluşturmak istiyoruz. Bizim işimiz çalışmak ve hizmet üretmektir. Seçim süresi boyunca gittiğimiz her noktada ilçenin kavgalarla değil hizmetlerle anılması gerektiğini ifade ettik, projelerimizi anlattık. Huzurlu, sağlıklı, yaşanabilir bir kent Ereğli için destek istedik. Halkımız bizlere inandı, desteğini verdi. Yeni bir heyecan ve değişim ile kavga etmeden ayrıştırmadan toplumun her noktasına hizmet götürebilmek için var gücümüzle çalışacağız” sözleri ile konuştu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)