AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve  beraberindekiler, Kdz. Ereğli-Devrek yolundaki çalışmaları yerinde incelediler. Çakır burada yaptığı açıklamada “Bölge insanımızın istekleri doğrultusunda bu yol artık bitmeliydi. Çalışmaları yerinde inceledik, Ereğli-Çaylıoğlu arasında çok kısa bir mesafe kaldığını gördük. Yolun bu kısmını Kasım ayı başı gibi vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Yolun tamamı ise Allah’ın izniyle 2018 yılı içinde bitecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.



Bu etkinlikle ilgili AK Partiden şu yazılı açıklama gönderildi.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçeye yatırım gelmesi ve devam eden yatırımların bir an önce tamamlanması noktasında çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında, başta Şehit Aileleri ve Gaziler olmak üzere her akşam farklı ortamlarda orucunu açan Çakır; Cumartesi akşamı da Ereğli-Devrek yolunun Ereğli-Çaylıoğlu kısmını yapan Aslanlar İnşaat firmasının yetkilileri ve çalışanlarıyla iftar yaptı.




Çakır, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi (Teşkilat Başkanı) Hüseyin Engin, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, Kdz. Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kocabıyık (Pembeciler Köyü Muhtarı), Erol Özsoy (Ortaköy Muhtarı) ve bölge muhtarlarıyla birlikte iftar vaktine 2 saat varken ulaştığı Ova köyünde, Aslanlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Fazlı Aslan tarafından karşılandı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, beraberindekilerle birlikte yaklaşık 2 saat boyunca Ereğli-Devrek yolunun Ereğli-Çaylıoğlu kısmında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, firma yetkilisi Fazlı Aslan’dan bilgi aldı. İncelemelerin ardından Aslanlar İnşaat’ın şantiyesine geçen Çakır ve beraberindekiler, burada firma yetkilileri ve çalışanlarla iftar sofrasında bir araya geldiler.

Çakır, oruçların açılmasının ardından Ereğli-Devrek yolunda gelinen son durum ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Malumunuz Ereğli-Devrek yolu bizim olmazsa olmazımız. Bu yatırımı çok önemsiyoruz ve çalışmaları da sık sık yerinde inceliyoruz. Bugün de hem Ereğli-Çaylıoğlu arasını yapan müteahhidimizin çalışmalarını yerinde inceleyelim hem de firma yetkilileri ve çalışanlarıyla birlikte iftar yapalım istedik. Bizleri davet etmelerinden dolayı çok mutlu olduk, Allah razı olsun. Çalışmaları ziyaret ettiğimiz zaman da Çaylıoğlu’na çok kısa mesafede yaklaştığımızı görüyoruz. İnşallah Ekim sonu Kasım başı gibi bu yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu yolun ilk başlamasında emeği geçen çok kıymetli Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu başta olmak üzere tüm bölge Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Çalışmaları yerinde gördük, artık bölge insanımızın isteklerinin sonuna geldik. Bu yol artık bitmeliydi, bizim de olmazsa olmaz dediğimiz projelerden bir tanesiydi. Çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini yerinde görmekten son derece mutlu olduk. İnşallah bu yol bölge halkımıza hayırlı uğurlu olur.”