Kdz. Ereğli’ de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri çeken Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin Geleneksel hale getirdiği Sünnet Şölenin bu sene sekizincisinin gerçekleştireceği şöyle bildirildi:

11 Ağustos Cumartesi akşamı Saat 19,03’ de dernek binalarının önünde etkinliğin başlayacağını ve daha sonra amfi tiyatroda devam edeceğini belirten  Dernek Başkanı Tarkan Atik şöyle dedi:

 “ Biz bu sene Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak toplu sünnet şölenimizin 8.’sini yapacağız. 11 Ağustos Cumartesi günü saat 19.03’te etkinliğimiz derneğimizin önünden başlayıp amfi tiyatroda devam edecek. Yine 40 tane çocuğumuz bizimle birlikte erkekliğe ilk adımını atacak. Ben bütün Ereğli halkını, bütün dostlarımızı, arkadaşlarımızı, taraflı ve tarafsız bütün taraftarlarımızı Beşiktaşlısı olsun, Galatasaraylısı, Fenerlisi olsun, Trabzonlusu olsun bütün dostlarımızı Amfi Tiyatroya bizim ile birlikte, o çocuklarla beraber erkekliğe ilk adımlarını atarken bizim yanımızda olup, misafirlerimiz olmasını bekliyoruz.”