2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

 

Kdz.Ereğli’deki resmi karne dağıtım töreni Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’nda yapıldı. Törene Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Ağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, okulun adını taşıyan hayırseverler Ahmet Orhan Oğuz ve Nurdan Oğuz çifti ile okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. .

 

ÇORUMLUOĞLU'NDAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

 

1-E sınıfında gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, hayırseverler Oğuz çiftine okula katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade etti ve “siz burada bu güzel sınıflarda iyi eğitim görüyorsanız bunda en büyük katkı buradaki değerli Oğuz ailesinin. Hem bu okula katkılarından dolayı hem de aynı yardımlara devam etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Biraz sonra karnelerinizi dağıtacağız. Hepinize iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum.”dedi.

 

OĞUZ ÇİFTİ, “SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

 

Hayırsever Nurdan Oğuz da konuşmasında çocukların ara tatillerini çok güzel geçirmeleri dileğinde bulunarak, “ders çalışmayın ama mutlaka her gün tekrarınızı ve okumanızı yapın. Bol bol eğlenin, oynayın. Yeni dönemde enerji ile tekrar derslerinize başlayın. Hep güzellikler sizinle olsun. Sizi yetişmiş, büyümüş görmek bizim en büyük idealimiz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum.”ifadelerine yer verdi.

 

Ahmet Orhan Oğuz da çocuklara iyi bir tatil geçirmelerini söyledi ve “hep okuyun” öğüdünde bulundu.

 

Törende daha sonra karne dağıtımına geçildi. Bu sırada Nehir Bektaş adlı öğrenci kendi çizdiği ve üstünde Nurdan Teyze (Nurdan Oğuz), Ahmet Abi (Ahmet Oğuz) ve İsmail Abi (İsmail Çorumluoğlu) yazan resmi hayırsever çifte hediye etti. Duygulandığı görülen Nurdan Oğuz; “bu da benim karnem” diyerek mutluluğunu ifade etti.

 

Karnelerini alan öğrenciler mutluluklarını aileleriyle ve protokol üyeleriyle fotoğraf çektirerek paylaştılar. Öte yanda Cemile Tatoğlu Anaokulu’nda da protokol üyelerinin katılımıyla karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.

 

Bugün yarıyıl tatiline başlayan öğrenciler 4 Şubat'ta tekrar sınıflardaki yerlerini alacaklar.