Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Zonguldak Bölge Müdürlüğü'ne, İstanbul Bölge Çalışma Müdürlüğü'nde de görev yapan Atakan Tanış atandı. Fazilet Öztürk'ün emekliye ayrılmasının ardından yaklaşık bir yıldır Bölge Çalışma Müdürlüğü'ne vekaleten Gönül Demirsu bakıyordu. Atakan Tanış'ın atanması Resmi Gazete'de yayımlandı. Tanış'ın önümüzdeki günlerde Zonguldak'a gelerek görevine başlaması bekleniyor.

Resmi Gazete'de yayımlanan atamalara göre, İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Lütfi Ekinci, Edirne Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Kaptan Kılıç, Antalya Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Fevzi Gülcan, İskenderun Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Ömer Ersoy, Mersin Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Süleyman Tosun, İzmit Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Faruk Töremiş, Gürbulak Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Hasan Demirci, Habur Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Rifat Bolat getirildi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdür Yardımcılığı'na, Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Alaeddin Güler getirildi.
Sağlık Bakanlığı Müşavirliği'ne Müsteşar Yardımcısı Uzm.Dr.Feyzullah Cihanser Erel atandı.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Erdoğan getirildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Zonguldak Bölge Müdürlüğü'ne, Atakan Tanış getirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Birol Ekici atandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne Personel Dairesi Başkanı Yusuf Höyük atandı. Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Gökgül görevinden alındı.
Çevre ve Orman Bakanlığı Bayburt İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Özcan Öztürk atandı.