Devrek'te günlük olarak yayınlanan Bölge Haber Gazetesi, 18'inci yayın yılına merhaba dedi.

İmtiyaz sahipliğini İbrahim Tığ, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü'nü Celal Şakir Telci, Genel Yayın Yönetmenliği'ni Hüsnü Y.Öztürk ve Haber Müdürlüğü'nü Serdar Davulcu'nun yaptığı Bölge Haber Gazetesi, 18'inci yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

22 Ağustos 1994 yılında kurulan gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yapan Celal Şakir Telci, yaptığı değerlendirmede, Çağdaş, demokratik, laik ve Atatürkçü devrimlerinin savunucusu, insan hak ve özgürlüklerine önem veren bir çizgide yayın hayatını sürdürmeye devam edeceğiz. İlçemizin sorunlarının yanında Zonguldak'ın bütününü ilgilendiren sorunlarda da bölge haber okurun sesi olacaktır. Bölge Haber Gazetesi olarak ülkemiz üzerinde yapılan çirkin oyunlarla ve halkın menfaatine olmayan uygulamalara yönelik 17yıldır süregelen yayın ilkemizle karşı durmaya devam edeceğiz. 17 yıldır bölgenin sesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi.

Bölge Haber Gazetesi sahibi İbrahim Tığ da, Devrek'in, bölgenin kalkınması, gelişmesi için gazete olarak üzerlerine düşen her göreve de hazır olduklarını belirterek, Bugünlere gelmemizde desteğini esirgemeyen bölge halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım diye konuştu.

Önder Gazetesi olarak refikimiz Bölge Haber Gazetesi'nin 18'inci yayın yılını kutlar, başta sahibi İbrahim Tığ olmak üzere tüm çalışanlarına başarılarının devamını dileriz.