Kiralık binada ve yetersizlikler içinde hizmet vermeye çalışan Kdz. Ereğli İlçesi’nde Vergi Dairesi nihayet kendi binasında çalışabilme fırsatını bulabilecek. Vergi Dairesi için açılan ihaleyle ilgili kamuoyunu bilgilendiren AKP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih çakır, hizmetin sağlanmasına katkı verenlere teşekkür etti.

 

Çakır açıklamasında şöyle bilgilendirme yaptı:

 

 “Yaklaşık 1.5 yıldır Kdz. Ereğli’ye Vergi Dairesi hizmet binası kazandırmak için çalışıyoruz. Proje maliye Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. AK Parti Hükümetinin Ereğli’ye yaptığı yatırımlar artarak devam etmektedir. Bu konuda Kamu İhale Kurumu 19 Eylül tarihinde ihale yaparak yüklenici firmayı belirleyecek ve çalışmalar da prosedürlerin tamamlanmasının ardından hemen başlayacaktır.

 

ADLİYE BİNASI İNŞATININ KARŞISINA YAPILACAK

 

Hedefimiz kısa sürede yeni hizmet binasını şu anda Adliye Sarayının inşaatının devam ettiği alanın karşısına kazandırmaktır.  Ödeneği hazır olan Vergi Dairesi hizmet binası i Ereğli’ye şimdiden hayırlı olsun.  Bizlerin amacı vergi hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza daha hızlı, daha sağlıklı ve daha verimli bir şekilde verilebilmesi amacıyla çalışmaya devam etmektir. Binamız hizmete girdiğinde vatandaş odaklı, çağdaş kamu yönetimi anlayışı ile hizmet verecektir.

Bu konuda emeği geçen başta AK Parti hükümetimize, Bölge Milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.”

 

(Haber Merkezi)