Türk Eğitim Derneği (TED) Kdz.Ereğli Koleji’nde öğrenci taşımacılığı yapan servislerde yeni sistem devreye girdi. Buna göre öğrenci takip sistemi ile veliler, öğrencinin servis ile yaptığı yolculuğu ister cep telefonlarından ister bilgisayarlarından kontrol edebilecekler.

TED Kdz.Ereğli Koleji’nde öğrenci taşımacılığı yapan Meşale Turizm, bölgede bir ilki gerçekleştirdi ve 21 servise kurduğu araç takip sistemi ile velilere rahat bir nefes aldırdı.

TED Koleji Servis Sorumlusu Erkut Demirtaş, Okul Aile Birliği ve TED Koleji arasında yapılan görüşmelerin ardından yeni bir sürecin de başlatıldığını anımsatarak, “Öğrencilerimizin okula daha rahat gidip gelebilmelerini velilerin görebilmesi için böyle bir sistem uygulandı. Bu sistem Zonguldak’ta bir ilktir. TED Kdz.Ereğli Koleji ile Meşale Turizm arasında yapılmıştır. Öğrenci velilerimiz bundan sonra cep telefonlarından evdeki veya işyerlerinde bilgisayarlardan vereceğimiz şifreler ile öğrencilerini servis ile seyahatinde de görebilme fırsatı yakalayacaktır, hayırlı uğurlu olsun”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)