“Rüya Gibi” diye hayal edilen ve “Önce kalite” ilkesi ile 3 yıl önce inşaatına başlanan Kdz. Ereğli’deki Su Park’ta mutlu sona ulaşıldı. Bozkuş İnşaat’ın sunduğu  “Kdz. Ereğli’ye yeni yaşam alanı” Supark’ta A blok sahipleri evlerine taşındı ve sosyal tesislerden de yararlanmaya başladı. Su Park’ta; dairelerine taşınanlara anahtar teslim töreni yapıldı.  

Açık havuz başında gerçekleştirilen törende konuşan Bozkuş İnşaat’ı geleceğe taşıyacak olan Mehmet Emrah Bozkuş, Ben askerde iken babam bu alan için bir başka proje göstermişti. Proje içimize sinmedi. ‘Biz nasıl bir binada yaşamak isteriz, tek yapıda yaşam alanlarını nasıl çözeriz diye yola çıktık ve bu projede karar kıldık” sözleriyle başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu yapıda kullanılan malzemelerin hepsi özenle ve kendimiz oturacak gibi seçtik. Tabi ki kullanılan malzemeler kadar kimin kullandığı da önemli. Burada iş arkadaşlarımızın ve taşeronlarımızın büyük emeği var, hepsine teşekkür ederim. 

Bölgede daha büyük projeler gelecekte de yapılacaktır. Belki yapılmaya devam ediyordur. Fakat Su Park sakinlerine şunu söyleyebilirim ki, bölgenin en kaliteli inşaatının Su Park olduğunu iddia ediyoruz.“





Daha sonra konuşan Bozkuş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bozkuş, kendilerine inanarak Su Park’ta daire alanların güvenine çok teşekkür ettiklerini ve bugünden itibaren sitenin yönetimi konusunda bazı sorumluluklar taşındığını da belirterek, kendi aralarından bir denetçi seçilmesini istedi.

Anahtar teslim töreni, havuz başında kokteyl  ile devam etti.






SU PARK PROJESİ NEDİR ?

Toplam 99 dairenin yer aldığı Su Park’ta, 100 araçlık açık, 100 araçlıkta kapalı otopark bulunuyor. Neşe Erberk Anaokulu’nun da  geçtiğimiz yıl hizmete girdiği ve  çok yakın bir zamanda  önemli bir marka marketin de hizmete gireceği yeni yaşam alanındaki diğer  hizmetler şöyle sıralanıyor.

·        
250 m2 açık yüzme havuzu

·         Restoran kafe

·         Yetişkinler için oyun salonları (masa tenisi, bilardo)

·         Toplantı salonları

·         Lobiler

·         Çocuk parkı

·         Açık spor alanı (basketbol, tenis, futbol ve voleybol)

·         Çocuk oyun salonu

·         Türk hamamı ve şok havuzu

·         Kapalı yüzme havuzu

·         Sauna

·         Buhar odası

·         Fin hamamı

·         Yeşillik içerisinde piknik alanı (çardaklar, masalar, mangallar vs.)

·         Fitness salonu

·         Güvenlik kameraları ile çevrilmiş güvenli bir yaşam alanı

·         Plaka tanıma sistemi ve güvenlik

·         Kreş, Kuaför, sağlık ocağı ve bölgeye hizmet verebilecek büyük bir market



Bu büyük Projeyi gerçekleştiren  Bozkuş İnşaat’  “Bizim tek kuralımız kalitedir. Bu nedenle ‘Vazgeçilmez Önceliğimiz Kalite’ diyoruz. Yaptığımız inşaatı gezip görenler görüşlerini ifade ederken, ‘kalite’den söz ediyorlar. Bu görüşlerini bir çok alanda da ifade ettiklerini biliyoruz. Doğup büyüyüp yaşadığımız kentte, ‘Önce kalite’ vurgumuzla, ortaya güzel bir örnek çıkardığımıza inanıyoruz. Supark’taki işimiz bitti sayılır. Şimdi daha büyük bir projeye başlamayı planlıyoruz.”  Sözleriyle kaliteye vurgu yaptı.